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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
07/02/2013 |
Data da última atualização: |
05/03/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SOUZA, G. N. de; GREGO, C. R.; CARVALHO, G. L. O. DE; HOTT, M. C.; SILVA, M. R.; BRUNO, A. F.; OZORIO, R. S. |
Afiliação: |
GUILHERME NUNES DE SOUZA, CNPGL; CELIA REGINA GREGO, CNPM; GILVANIA L. O. DE CARVALHO, UFJF; MARCOS CICARINI HOTT, CNPGL; MARCIO ROBERTO SILVA, CNPGL; ANDREA F. BRUNO, CNPQ; RAISSA S. OZORIO, CNPQ. |
Título: |
Spatial evaluation of milk quality indicators in the micro region of Ji-Paraná, Rondonia, 2011. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: Simpósio Embrapa LabEx EUA de Sanidade Animal, 2., 2012, Brasília. Proceedings... Brasília: Embrapa Estudos e Capacitação, 2012 |
Páginas: |
p. 18 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Análise espacial; Indicadores da qualidade do leite; Rondonia. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia |
Marc: |
LEADER 00755naa a2200229 a 4500 001 1948659 005 2013-03-05 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSOUZA, G. N. de 245 $aSpatial evaluation of milk quality indicators in the micro region of Ji-Paraná, Rondonia, 2011. 260 $c2012 300 $ap. 18 653 $aAnálise espacial 653 $aIndicadores da qualidade do leite 653 $aRondonia 700 1 $aGREGO, C. R. 700 1 $aCARVALHO, G. L. O. DE 700 1 $aHOTT, M. C. 700 1 $aSILVA, M. R. 700 1 $aBRUNO, A. F. 700 1 $aOZORIO, R. S. 773 $tIn: Simpósio Embrapa LabEx EUA de Sanidade Animal, 2., 2012, Brasília. Proceedings... Brasília: Embrapa Estudos e Capacitação, 2012
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
30/07/2015 |
Data da última atualização: |
17/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, S. R. da S.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. |
Afiliação: |
Polyanna Silveira Hornung, Universidade Estadual de Ponta Grossa; Simone Rosa da Silveira Lazzarotto, Universidade Estadual de Ponta Grossa; MARCELO LAZZAROTTO, CNPF; Egon Schnitzler, Universidade Estadual de Ponta Grossa. |
Título: |
TG-DTA and DSC investigations of ''pinhão'' starch modified by calcium hypochlorite and UV light. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 109-112, 2015. |
Descrição Física: |
Disponível na internet. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. |
Conteúdo: |
Starches, when in its native forms, usually do not have the characteristics required for industrial processing. ''Pinhão'', a seed from the Araucaria angustifolia tree, has starch as main presenting as a great alternative source of starch. Samples of native ''pinhão'' starch were treated with standard calcium hypochlorite solutions (0.1, 0.2 and 0.5 mol L-1) and exposed for one hour under UV light. The modification process applied altered the thermal behavior of the ''pinhão'' starch as the TGA-DTA and DSC results presented. |
Palavras-Chave: |
''pinhão'' starch; Ca(ClO)2; UV light. |
Thesagro: |
Araucária Angustifólia. |
Thesaurus NAL: |
oxidation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127259/1/2015-MarceloL-SIAT-TG-DTA.pdf
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Marc: |
LEADER 01301nam a2200229 a 4500 001 2021028 005 2016-02-17 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aHORNUNG, P. S. 245 $aTG-DTA and DSC investigations of ''pinhão'' starch modified by calcium hypochlorite and UV light.$h[electronic resource] 260 $aBrazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 109-112$c2015 300 $cDisponível na internet. 500 $aEdição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. 520 $aStarches, when in its native forms, usually do not have the characteristics required for industrial processing. ''Pinhão'', a seed from the Araucaria angustifolia tree, has starch as main presenting as a great alternative source of starch. Samples of native ''pinhão'' starch were treated with standard calcium hypochlorite solutions (0.1, 0.2 and 0.5 mol L-1) and exposed for one hour under UV light. The modification process applied altered the thermal behavior of the ''pinhão'' starch as the TGA-DTA and DSC results presented. 650 $aoxidation 650 $aAraucária Angustifólia 653 $a''pinhão'' starch 653 $aCa(ClO)2 653 $aUV light 700 1 $aLAZZAROTTO, S. R. da S. 700 1 $aLAZZAROTTO, M. 700 1 $aSCHNITZLER, E.
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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